Истината е, че любовта не може да се сбърка с

...
Истината е, че любовта не може да се сбърка с
Коментари Харесай

Как да разберете дали той е готов за сериозна връзка

Истината е, че любовта не може да се сбърка с друго възприятие. Може да сте влюбени в някого, само че сигурно виждате дали и той ви отвръща със същото. Ако продължавате да настоявате, то е тъй като си „ затваряте очите “ за очевидните неща, което е просто отсрочване на неизбежното. Възможно е обаче да имате прелестни връзки с мъжа до себе си, само че той просто да не е подготвен за сериозна връзка. Причините може да са няколко: поредност от любовни разочарования или скорошна раздяла; контузия от детството; душевен проблеми, да вземем за пример депресия; боязън от обвързване и загубване на „ свободата “; гледа на дамите като численост и сега не търси нищо сериозно; не вижда капацитет във връзката ви и по тази причина единствено се забавлява, без да влага нищо съществено.

Мъжете, които са прочувствено неподготвени за сериозна връзка, желаят единствено едно – да не се обвързват. Причините за това са две: връзките го плашат и му подсещам за минали разочарования или за несполучливия брак на родителите му; връзките са нещо неловко и затормозяващо, тъй като сега просто желае да се забавлява и прекомерно доста цени свободата си.

Как да отличим мъжа, който е подготвен да се обвърже, от този, който търси единствено развлечение? Има няколко сигурни признака за искащия неангажираща връзка и не би трябвало да ги пренебрегвате:

1. Пази в загадка връзката ви. Емоционално недостъпният сътрудник прекарва време с Вас, само че постоянно сте единствено двамата. Това е обикновено, в случай че се виждате от напълно скоро, само че в случай че излизате месеци наред и не познавате нито един от приятелите му – има нещо гнило тук.

2. Прикрива страстите си. Много е мъчно да разберете какво мисли и усеща, тъй като е толкоз загадъчен. Понякога се държи намерено с Вас, а след това внезапно се затваря в себе си. Познато? Нищо чудно да си имате работа с подобен човек. Той не желае да обсъждате връзката ви или Ви залъгва с клишета, които си мисли, че желаете да чуете.

3. Страхува се от възприятията Ви. Той се опасява от възприятията Ви, тъй като тези страсти демонстрират предпочитание за обвързване и за непосредственост. Вашите усеща могат да уплашат прочувствено недостъпния сътрудник, могат да се окажат досадна спънка за него, тъй като се опасява да не бъде засегнат или тъй като тези усеща не му влизат в проектите.

4. Не желае да знае нищо за Вас. Такъв човек не се интересува изключително от Вас, тъй като в случай че опознае индивида до себе си, това може да докара до прочувствена връзка. В множеството случаи и той не желае да разкрива прекомерно доста за себе си. Затова гледа да не влага нещо по-дълбоко от себе си и не си прави труда да помни значими за Вас събития, дати, имена на хора, още по-малко детайлности от всекидневието Ви.

5. Не желае да споделя. Един от признаците, че той не търси обвързване, е желанието му да не споделя нищо с Вас и да не Ви позволява в живота си. Старае се да поддържа диалог с общи тематики или такива, които са неутрални и „ безвредни “. Ако усети, че диалогът става „ напечен “, нормално сменя тематиката. Или е изтощен, или не желае да си разваляте хубавото въодушевление, или се измъква с някой комплимент или смешка. Не се оставяйте да Ви разсее.

6. Иска единствено секс, а не търси фамилиарност и обич. Такъв човек може да прави и гальовен секс с Вас, само че не търси същинска фамилиарност, актът е по-скоро машинален, а задачата е просто да стигнете до оргазъм. С подобен човек не вършиме обич, не си разменяте трепетни думи, не стоите прегърнати по-късно. Няма да прояви непредвидена деликатност, да Ви направи сантиментална изненада, да се постарае да Ви направи същински щастлива.

Цветелина Велчева по материали от Bright Side
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР