Истината е, че кампанията започна отдавна. Аз си подадох оставката

...
Истината е, че кампанията започна отдавна. Аз си подадох оставката
Коментари Харесай

Мая Манолова: Когато застанем пред несправедливост и кражби, ще ги назовем

„ Истината е, че акцията стартира от дълго време. Аз си подадох оставката и го разгласих обществено. Кампанията стартира и това се вижда – не просто тъй като контейнерите преливат от отпадък, а тъй като върху нас се изливат кофи с неистини – върху мен и фамилията ми, върху хората от екипа ми, върху претендентите, върху всички, които са против сегашната власт. Представяте ли си по какво започваме да разбираме, че е почнала една акция – по лъжите на властта, а не по концепциите и дебата за бъдещето на града ”. Това сподели Мая Манолова, гражданският претендент за кмет на София, при откриването на акцията си в столицата. Тя прикани за положителна акция с оптимизъм и градивен разговор за бъдещето на столицата.

Манолова уточни, че „ жаждата за власт през низост, даже и съсипване на човешки ориси, е по-устойчива от напредъка на света. Въпреки нежеланието на хората да одобряват такава власт, тази власт се счита за всесилна. Кому е нужна такава власт? На госпожа Фандъкова? Едва ли? На кръга, който стои зад нея и взима решенията… ”, уточни още Манолова.

„ София обаче не е град, който още издържи такова задкулисие, лицемерие, фалш ”, безапелационна бе Мая Манолова.
Видео: Ютуб/ Maya Manolova

„ Докато защитавах миньори, сестри, майки, жители, връщани в пандизите на Ердоган, палатките на къмпингуващите, години наред не съм делила хората, не съм имала „ подлост ”. Как е през днешния ден? Когато поддържа Игнатов за зловонието, изляло се против него, имам „ подлост “. Когато отида при майките на деца с увреждания от съдружие „ Мостове “, имам „ подлост ”. Когато харесам нещо от програмата на „ Спаси София “, имам „ подлост ”. Когато се изкажа в интерес на журналиста от БНР Силвия Великова и свободата на словото, имам „ подлост ”... Ето, става известно, че за няколко дни съм се трансформирала радикално? Невероятно! ”, уточни кандидат-кметът.

„ Каквото и да създадат #КОЙ, #ТОЙ или #ТЯ, аз няма да се откажа да бъда човек, който държи на идеите на хората, за които се бори. Нямам желание да се трансформирам нито да укривам грешките и слабостите си, само че не очаквайте да мълча пред неправдата и кражбите. Софиянци и без акция знаят какво желаят, а това което се случва, отвращава и тях ”, безапелационна бе Мая Манолова, визирайки модела на ръководство на столицата.

„ Такъв метод на ръководство е неприличен и отвращава. Можем елементарно да си извоюваме най-малко достолепието и да бъдем загрижени един за различен. Зависи единствено от нас да го създадем. Има решение и то е в нашите ръце, а не в нечии джобове ”, сподели още Манолова. Тя увери, че няма да се промени и ще продължи да разобличава лъжите и кражбите със същата активност.

Манолова заяви, че проф. Стефан Данаилов се причислява към нейния Инициативен комитет. Той изпрати видео-послание за откриването на акцията, в което показва своята персонална поддръжка за кандидатурата й.

Манолова уточни, че измежду главните цели в акцията й са:

1. Детска градина и ясла за всяко дете;

2. Конкретни ограничения за чистотата на въздуха;

3. Спиране на презастрояването – без строителство в междублокови пространства, на детски площадки и паркове. Справедливо обезщетяване на отчуждени собственици;

4. Достъп до Витоша посредством ежедневен превоз и възобновяване на Драгалевския и Княжевския въжен превоз в съществуващите трасета;

5. София без външна страна – развиване на кварталите с създаване на инфраструктура, културни центрове и спортни комплекси.

Днес по-рано Мая Манолова откри предизборната си акция в три столични квартала – „ Люлин “, „ Красна поляна “ и „ Младост “. Основното обръщение на кандидат-кмета бе, че няма да дели хората на такива от жълтите павета и на външна страна, тъй като, по думите й, „ София не е единствено „ София 1000 ”. Манолова бе безапелационна, че ще води положителна акция и ще се концентрира върху разговора си с жителите /24chasa.bg.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР