Истината е, че бандитите искат да ни откраднат имотите и

...
Истината е, че бандитите искат да ни откраднат имотите и
Коментари Харесай

Председателят на СБЖ: Бандити искат да ни откраднат имотите

Истината е, че бандитите желаят да ни откраднат парцелите и всяко нещо, обвързвано с тях, би трябвало да провокира звук в общественото пространство. Ние обаче изобщо не сме говорили за тия парцели на събранието. Ние въобще не сме обсъждали парцели и всеки различен пратеник може да го удостовери.
Това сподели председателката на Съюз на българските журналисти Снежата Тодорова пред Euractiv. Тя прецизира, че от полицията са им изпратили писмо с неопределено искане, тъй като са поискали документи от последното " общо заседание " на Съюз на българските журналисти, а те не са провеждали среща в тази форма, а Отчетно-изборно заседание преди няколко дни.

Съюз на българските журналисти има три хотела на Златни пясъци, два хотела в Банкя, 10 бунгала и две солидни здания на язовир Батак, както и постройката с ресторанта в центъра на София. От наемите се самоиздържа. Снежана Тодорова декларира, че Съюз на българските журналисти прави всичко по силите си да отбраните собствеността зи и не и счита да приватизира нищо. Нейната позиция се явява като неприсъствен отговор на неофициалната информация, че сигналът до Министерство на вътрешните работи е подаден от делегата Владимир Йотов. Смята се, че той е писал в него за последното Отчетно-изборно заседание на Съюз на българските журналисти и че управлението на Съюз на българските журналисти е направило опит да продава парцели.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР