Истина или не, Борисов и Симеонов щяли да решават проблемите

...
Истина или не, Борисов и Симеонов щяли да решават проблемите
Коментари Харесай

Истина или не? Борисов и Симеонов щели да решават проблемите на хората с увреждания...

Истина или не, Борисов и Симеонов щяли да вземат решение проблемите на хората с увреждания! Двата потенциала на министър председател и вицепремиер ще се напънат и току виж измътили някакво решение. Най-добре тъкмо тези два потенциала нищо да не мислят, тъй като е допустимо да срутят цялата система.

Некадърността на настоящето ръководство е забележима до висока степен и към този момент е мъчно да се прикрива. Тази несръчност за жалост съществено рефлектира и върху бита на здравите хора.

Последната публична информация на финансовото министерство демонстрира, че съвсем два милиона български жители живеят с месечни приходи по- ниски от 560 лв..

Дори единствено този факт е задоволително доказателство до какъв провал докара народа си и страната патриотаро-герберското ръководство.

Престъпността и корупцията са обикновено събитие на всяка крачка, само че прокуратурата е сляпа за очевадни закононарушение осъществявани от висши политици гравитиращи към Вътрешна македонска революционна организация съгласно френските медии.

И на фона на тази грозна картина, "спасителите " Борисов и Симеонов ще избавят хората с увреждания! Направо на човек да му се доплаче…

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР