Истина е, че с времето любовната връзка губи своя пламък

...
Истина е, че с времето любовната връзка губи своя пламък
Коментари Харесай

Осем неща, които всяка двойка трябва да преживее поне веднъж

Истина е, че с времето любовната връзка губи своя пламък на пристрастеността. Работата, грижите за фамилията, лишават от времето и вниманието ни към колегата. Но е значимо и двете страни да намерят метод да се балансират и да влагат еднообразно старания за поддържане на интереса един към различен. Флиртуването посред ви е добър вид и е хубаво всяка двойка да го прави понякога. Но има още няколко неща, които е добре да извършите най-малко един път. Вижте кои са и за какво.

Направете го, до момента в който сте дружно под душа
Душ сексът е занимателен и може да бъде също сетивен. Без значение дали имате вана или не, това е един метод да разчупите рутината, да преоткриете сексуалността си и тази на колегата ви. Разбира се, бъдете деликатни с придвижванията, въпреки всичко е хлъзгаво.

Направете го на публично място
Ако към момента не сте го пробвали, пробвайте да вдигнете пристрастеността и адреналина си малко повече. Изборът на място, оставяме на вас.

Включете в любовната игра храна
Любовната игра е доста значима част от секса. Тя не трябва да бъде претупвана. Благодарение на нея преоткриваме тялото си, доближаваме нови точки на възбуденост. Някои двойки избират да включат в този съкровен миг секс играчки. А за какво не и сладолед, мед, сметана, шоколад. Храната може да послужи като вкусно „ оръжие “ за повишение на пристрастеността и поддържане на фантазиите ни.

Гледайте порно дружно
Погледнете на филмите за възрастни от друга позиция, а не като нещо мръсно, безкласно, най-малко веднъж. На колегата ви ще му хареса. Освен това постоянно може да заимствате хрумвания, които да пречупите през вашата призма, тъй че да бъдат чувствени, нежни, доставящи ви наслаждение.

Пригответе си нещо вкусно за ядене
Дори повече от един път. Не е нужно постоянно да излизате да хапвате на открито, в компания на другари. Останете си у дома и гответе дружно. Изцапайте се, правете всичко дружно, забавлявайте се до момента в който приготвяте обичаната храна.

Среща на плажа
Без значение от какъв брой време сте дружно, срещите са нещо, което прави връзката по-вълнуваща. Лятната отмора е идеална за сантиментални срещи, като тези по залез слънце на плажа.

Масажирайте се един различен преди или след секс
Масажите са чудесни за прелюдията, само че и съкровен свършек на секса. Не ги подценявайте, те са доста особено физическо допиране.

Пишете си занимателни бележки
Това е като една игра. Оставете записка на обичания за положително утро, лека нощ, в случай че желаете да го предизвикате да се случи нещо палаво посред ви, когато желаете да сте сантиментални или да се обясните в обич.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР