Истина е, че не ние си избираме името, а нашите

...
Истина е, че не ние си избираме името, а нашите
Коментари Харесай

5 женски имена, които са заредени със силна енергия

Истина е, че не ние си избираме името, а нашите родители, само че по този начин или другояче то отразява същността на нашата персона. Вярва се, че ориста на всеки човек, както и неговият темперамент се предопределят тъкмо от неговото име. Има имена, които носят по-силен енергиен заряд с неповторимото си комбиниране от букви и прикрит символизъм.
Вижте кои женски имена дават на притежателките си избрана харизма и мощна сила:
Александра
По принцип, всички имена, с начална писмен знак “А ” носят позитивен заряд. Но защото смисъла от гръцки на името Александра е “смела ” и “защитничка ”, дамите, носещи това име са в действителност извънредно смели, инициативни и борбени.
Анна
Още едно мощно женско име, което стартира с буквата " А ". При него спомагателна мощ му придава и повторението на буквите. Жените с това име постоянно са център на внимание. Те са красиви и интелигентни. А смисъла му е “благодат ”.
Виктория
Значението на името Виктория е “победа ”, което прави дамите, носещи това име родени победителки, те не се отхвърлят елементарно от своите цели, знаят какво желаят и обичат да бъдат в центъра на събитията.
Екатерина
Името Екатерина значи “чиста, девствена ” и дамите, които го носят са освен магнетични и красиви персони, те се отличават с висок разсъдък и мощно възприятие за правдивост.
Ирина
Значението на това древногръцко име е “мир ”. Жените, които се споделят Ирина, в действителност са доста положителни и миролюбиви, постоянно са подготвени да оказват помощ и са невероятни другари и брачни сътрудници. Те са доста чувствителни, изящни и хармонични лисности.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР