Истерията по SUV моделите завладя дори италианските производители на суперавтомобили.

...
Истерията по SUV моделите завладя дори италианските производители на суперавтомобили.
Коментари Харесай

Ferrari Purosangue - какво да очакваме от първия джип на италианската компания

Истерията по SUV моделите завладя даже италианските производители на суперавтомобили. Lamborghini и Maserati към този момент оферират на пазара състезателен джип, което е колкото необичайно за същинските почитатели, толкоз и печелившо за самите компании.

До този миг Ferrari стои изключително пасивна и към момента няма модел, който да причисли към изключително известния сегмент. Но това е на път да се промени напълно скоро.

Засега планът е прочут под кодовото име 175, само че съгласно предварителната информация серийният вид ще носи името Purosangue (в превод от италиански " породист " ). Той ще се трансформира в част от цели 15 нови модела на Ferrari, които ще се появят до 2023 година, написа авторитетното английско издание Autocar.

Според информацията, италианците създават не една, а две нови архитектури - едната платформа ще бъде употребена от редица нови спортни модели със приблизително ситуиран мотор, а върху втората ще бъде построен въпросният SUV модел, както и няколко негови разнообразни версии.

Дизайнът на новия джип към този момент е утвърден от управлението на Ferrari, само че продължава да бъде защитаван в загадка от публиката. Очаква се моделът да е задоволително огромен, с цел да побира петима души в интериора си. Окачването ще бъде регулируемо, с цел да може водачът да избира дали да заложи на проходимостта, или на ниския център на тежестта и спортното чувство зад кормилото.

Най-вероятно Ferrari Purosangue ще се задвижва от V6 турбо бензинов мотор, който ще е подпомаган от цели три електромотора. Въпреки това, против доплащане моделът ще се предлага и с по-голям V12 мотор. Най-екологично настроените клиенти ще могат да разчитат и на хибриден вид, който може да се зарежда непосредствено от контакта. За по-конкретни динамични характерности, ще би трябвало да изчакаме. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР