Истерията по SUV моделите завладя дори италианските производители на суперавтомобили.

...
Истерията по SUV моделите завладя дори италианските производители на суперавтомобили.
Коментари Харесай

Какво да очакваме от първия джип на Ferrari

Истерията по SUV моделите завладя даже италианските производители на суперавтомобили. Lamborghini и Maserati към този момент оферират на пазара състезателен джип, което е колкото необичайно за същинските почитатели, толкоз и печелившо за самите компании.

До този миг Ferrari стои изключително пасивна и към момента няма модел, който да причисли към изключително известния сегмент. Но това е на път да се промени напълно скоро.

Засега планът е прочут под кодовото име 175, само че съгласно предварителната информация серийният вид ще носи името Purosangue (в превод от италиански " породист " ). Той ще се трансформира в част от цели 15 нови модела на Ferrari, които ще се появят до 2023 година, написа авторитетното английско издание Autocar.

Според информацията, италианците създават не една, а две нови архитектури - едната платформа ще бъде употребена от редица нови спортни модели със приблизително ситуиран мотор, а върху втората ще бъде построен въпросният SUV модел, както и няколко негови разнообразни версии.

Дизайнът на новия джип към този момент е утвърден от управлението на Ferrari, само че продължава да бъде защитаван в загадка от публиката. Очаква се моделът да е задоволително огромен, с цел да побира петима души в интериора си. Окачването ще бъде регулируемо, с цел да може водачът да избира дали да заложи на проходимостта, или на ниския център на тежестта и спортното чувство зад кормилото.

Най-вероятно Ferrari Purosangue ще се задвижва от V6 турбо бензинов мотор, който ще е подпомаган от цели три електромотора. Въпреки това, против доплащане моделът ще се предлага и с по-голям V12 мотор. Най-екологично настроените клиенти ще могат да разчитат и на хибриден вид, който може да се зарежда непосредствено от контакта. За по-конкретни динамични характерности, ще би трябвало да изчакаме.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР