Истерия обзе футболните запалянковци в Северозападна България за мача между

...
Истерия обзе футболните запалянковци в Северозападна България за мача между
Коментари Харесай

Билети на промоция за „Ботев“ – „Левски“

Истерия обзе футболните ентусиасти в Северозападна България за мача сред „ Ботев “ (Враца) и „ Левски “. Домакините пуснаха билети на промоция, поради огромния интерес. Преди срещата пропуските се продаваха на 5 лева, а в деня на мача те ще костват 15 лева Двубоят ще се играе на стадион „ Огоста “ в Монтана, а на трибуните ще бъдат позволени не повече от 3500 фенове.

„ 500 билета даваме на „ сините “ – обявиха от новака в Първа лига. – Честа е практиката ни да пускаме билети на промоция в дните преди срещите. Целта ни е да не се купува в последния миг, което затруднява нас като уредници. Освен това, страстта да очакваш мача с неспокойствие е надалеч по-различна. “

Двубоят ще се играе на „ Огоста “, поради неналичието на осветяване на стадион „ Христо Ботев “. Международния път Е–79 сред Враца и Монтана обаче е в ремонт.

„ Феновете да внимават “, предизвестиха от полицията.

Причината е, че се постанова минаване по обиколен маршрут през село Главаци, а не през Краводер.
„ Докато няма осветяване, мачове във Враца няма да има “, призна Денислав Георгиев, изпълнителен шеф на „ Ботев “ (Враца).

Преди дни страната отпусна половин милион на клуба с цел да бъде решен казуса. От отбора се окуражиха и обявиха, че ще са подготвени да одобряват вкъщи първенеца „ Лудогорец “. Мачът е в първите дни на октомври. От „ Ботев “ обаче прибавиха, че това ще се случи единствено с удобни атмосферни условия.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР