Истанбулската прокуратура поиска присъда затвор от 12 години и половина

...
Истанбулската прокуратура поиска присъда затвор от 12 години и половина
Коментари Харесай

Арда Туран рискува да влезе в затвора за 12 години и половина

Истанбулската прокуратура изиска присъда затвор от 12 години и половина за футболиста Арда Туран поради нахлуване над турския поп артист Беркай Шахин. Инцидентът с присъединяване на 31-годишния футболист е станал по време на свада в нощен клуб в Истанбул. Както заяви предходната седмица уеб сайтът " Хабертюрк ", Туран се нахвърлил против артиста Беркай Шахин и му счупил носа.

Според обявата Беркай е бил със брачната половинка си Йозлем Ада Шахин, когато се е случило нападението. Шахин е разказал пред " Хабертюрк ", че във въпросната нощ футболистът й споделил, че в случай че не бил женен, щял " да се опитва с нея ". Преди Беркай да успее да отговори, Туран го нападнал и се наложило артистът да бъде откаран непосредствено в болничното заведение, където бил опериран.

След това Туран се опита да обясни случката в Туитър, заявявайки, че става дума за неразбирателство и че двете страни са изяснили казуса между тях. Туран е упрекнат в полово посягане, нелегално носене на огнестрелно оръжие, опасност за живота и съзнателно нанасяне на контузии. През май футболистът бе санкциониран с 9200 $ и му бе наложена възбрана да взе участие в 16 мача, откакто атакува помощник-рефер по време на среща от турското футболно състезание.

31-годишният Туран играе за Башакшехир от януари, откакто Барселона го преотстъпи за 2,5 години.
Бившият турски национал мина от Атлетико Мадрид в каталунския клуб за 34 милиона евро през 2015 година, след което завоюва шест трофея и изигра 55 мача, вкарвайки 15 гола за " синьо-червените ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР