Истанбулската конвенция ни докара до пълно предозиране или тотално изплискване,

...
Истанбулската конвенция ни докара до пълно предозиране или тотално изплискване,
Коментари Харесай

Кой звъни най-често на Валери Симеонов - Цветанов и Кончита Вурст

Истанбулската спогодба ни докара до цялостно предозиране или тотално изплискване, което си предпочетете самостоятелно. Дотам се стигна, че "експертите " започнаха да предсказват по какъв начин "фундаменталният документ " може да ни откара на нови предварителни избори. Седмици наред ни занимават с "много значимите въпроси " - би трябвало ли да ратифицираме или би трябвало да се направи референдум по тематиката, а в последните дни и с другия основен въпрос - скараха ли се ръководещите патриоти и сътрудниците им от ГЕРБ поради конвенцията.

Тези клюки бяха солидно подплатени от ръководителя на парламентарната група на "Обединени патриоти " и водач на "Атака " Волен Сидеров, който изригна против съдружния си сътрудник в Народното събрание и лидер на депутатите от ГЕРБ - Цветан Цветанов. Сидеров укори Цветанов, че бил "основният мотор, който движи и постанова приемането на скандалната Истанбулска спогодба. "

Атакистът оправда премиера Борисов с аргумента, че най-малко той бил наясно с настроенията на хората

"Цветанов е индивидът, който в Народното събрание и отвън него упорства и влияе да се придвижи Истанбулската спогодба в България, а медиите са инструментът му. Трябва да е ясно на всички българи, че той тика и постанова утвърждението и приемането й в Народното събрание. Ако някой събори държавното управление, това ще бъде Цветан Цветанов, поради този метод и метод, по който се пробва да прокарва неща, които не се харесват и не се одобряват от българския народ ", съобщи Сидеров. И с цел да се добави интригата той упрекна Цветанов, че "се пробва да въздейства и на съдружния ми сътрудник Валери Симеонов, с който се чуват по няколко пъти дневно ". Сидеров добави напълно ултимативно, че в случай че Симеонов поддържа конвенцията, ще напусне председателския пост в "Обединени патриоти " и ще изтегли депутати на "Атака " от групата.

Вицепремиерът и ръководител на НФСБ не остана задължен нито на Сидеров, нито на всеобщото предозиране. В типичния си жанр Валери Симеонов изясни, че "до огромна степен Сидеров е прав ", звънели му най-често Цветанов и Кончита Вурст (изпълнителят, който завоюва Евровизия с облика си на "жена с брада ", и е определян като трансджендър - б.р.)

За да успокои, Симеонов добави, че се въздейства единствено от рационални причини и доводи. Както и че съблюдава съглашението сред партиите в обединението "Обединени патриоти ". Или другояче казано, всичко е наред на "Дондуков ". Ситуацията обаче е показателна - още веднъж ни занимават с дребнотемия. И по тази причина поражда въпросът какво са ни "сготвили " управниците, до момента в който фокусът е прикрепен върху Истанбулската спогодба.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР