Истанбулската конвенция е срещу насилиета над жени и деца. Дебатът

...
Истанбулската конвенция е срещу насилиета над жени и деца. Дебатът
Коментари Харесай

Борисов се ядоса: Стига с тази Истанбулска конвенция. ГЕРБ се оттегля от нея

Истанбулската спогодба е против насилиета над дами и деца. Дебатът за нея трябваше да се организира в Народното събрание. Тази спогодба няма да влиза в Народното събрание, тъй като сега се намира в Конституционния съд. Винаги съм се съобразявал с всяко мнение. На Обединените патриоти не мога да се дразня, тъй като те постоянно са се разгласявали срещу нея. Странна ми е позицията на Българска социалистическа партия, които преди са я подкрепяли, а в този момент приказват друго. Искам да заявя на всички, че Истанбулската спогодба няма да бъде призната без да има безспорен консенсус по тематиката. Стига с тази Истанбулска спогодба. Против референдум съм.

Това сподели в изявление за БТВ министър председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила. "В Българската Конституция ясно е казано, че еднополовите бракове са неразрешени. Къде в Истанбулската конституция написа за еднополови бракове? Щом хората са уплашени, стопираме я. Връщаме дебата назад. Няма да върша нищо, което да провокира страхове в хората. ГЕРБ няма да седи зад конвенцията, до момента в който тя не бъде прочетена от всички. Няма ние да понесем пасива от страховете за гей браковете, които насаждат Българска социалистическа партия и комшиите от "Дондуков " 1 ", безапелационен беше министър-председателят.

"Чух се с Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила след декларацията им за Ска Келер. Казах му, че подобен език в европейска България е неприемлив. Това е повода държавното управление да се разграничи от декларацията на НФСБ. Зелените не могат да се оплачат от мен. Ясно е, че в планината няма да се строи. Протестите не престават, тъй като другояче кой ще види Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София. Христо Иванов е магистър... към профила и Радан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 година в гр. София. Завършва... към профила. Аз се разбирам прелестно с Белев, Боян Петров, Сандов. Не съм склонен с изявлението на вицепремиера Симеонов и не го одобрявам. За да има оставки на Симеонов и Нено Димов Нено Димов е министър на околната среда и водите. Роден е през 1964... към профила, те би трябвало да бъдат признати в Народното събрание. В Пирин ще има единствено втори въжен превоз. Това е изрично. Всички знаят кой е концесионера. Омразата сред Цеко Минев и зелените дава мотив за тези кавги. Собственикът да излезе и да се разкрие. Да си покаже картите и да приключим тази тематика ", разгласи Борисов по тематиката за втори въжен превоз на Банско.

"Отношенията ми с Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила постоянно са били положителни. Ядосват ме хората, които му пишат речите. Съветвам го да не ги слуша доста, както аз не чувам моито тенори и кукловоди. Неговите съпартийци от Българска социалистическа партия също насочат обиди. Никога не съм заобикалял президента. Винаги го поддържам, когато обикаля по света. Разбира се, че е добре пристигнал във Варна при визитата на Реджеп Ердоган Реджеп Тайип Ердоган - турски политик и министър председател. Роден на 26 февруари... към профила. Така стана и при визитата на Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е... към профила. При президента има един сив кардинал, който написа. За Иво Христов приказвам. Той написа. Към президента Радев - няма тематика, по която да не сме разбрали. Вчера му споделих: Предлагаш за НСО и незабавно подписвам. Зад гърба му нищо не върша ", разяснява министър председателят връзките си с президента.

"Разбрал съм, че в случай че на Балканите се месиш доста, няма да псотигнеш нищо положително. Не желая да се месим в връзките сред Скопие и Атина. Само мога да ги съветвам да намерят консенсус, тъй като това ще е прелестно за Балканите. Днес влезе в действие Договора за добръсъседство с Република Македония. Самите македонци споделиха, че след подписването на контракта са отчели 11% растеж в стокообмена и 10% нарастване на туристите ", разкри Борисов.

"Безспорно в България има корупция. Корупция има на всички места по света. Знам, че държавното управление прави доста неща. Говоря за електронното ръководство. Поставили сме си за цел да приключим електронното ръководство до септември. Сигурен съм, че хората тогава внезапно ще усетят усъвършенстване. За корупцията по високите етажи на властта си има съответни органи. Работим за повдигане на приходите. За това е нужна непоклатимост и растеж на стопанската система. Виждате, че междинната заплата към този момент е над 1000 лв.. Твоята заплата какъв брой е? Че единствено ме заяждаш по тематиката ", насочи министър председателят въпрос към Антон Хекимян.

"Аз доста обичам Мадрид и Париж. В 21.45 ще ги посетя през днешния ден. Вече съм на тръни. Ако желаете, за коментатор ме вземете ", пошегува се Борисов за идни мач в Шампионската лига сред Реал (Мадрид) и ПСЖ. "Всеки да си чества каквото желае. Който желае - да чества Трифон Зарезан, другите да си честват Свети Валентин. Честито на всички ", приключи министър-председателят.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР