Истанбул, януари 2020 г. Два големи курорта - Пампорово и

...
Истанбул, януари 2020 г. Два големи курорта - Пампорово и
Коментари Харесай

Пампорово и Албена ще работят заедно за българския туризъм

Истанбул, януари 2020 година Два огромни курорта - Пампорово и Албена - сплотяват сили и капацитет, с цел да показват България като атрактивна туристическа дестинация. И то по най-хубавия метод.
Едно от четирите най-престижни интернационалните туристически изложби в целия свят се организира за XXIV-ти път в града на Босфора. На Средиземноморския конгрес си дават среща най-хубавите в сектора и доказателство за това е все по-големият интерес към щандовете с артикули и услуги в областта на туризма, които притеглят стотици посетители в границите на четиридневното събитие.

Тук, напълно покрай залива на Златния рог, има и особено място за България. Нашите курорти Пампорово и Албена показват страната ни посредством взаимен туристически артикул, който има сериозния капацитет да се трансформира в целогодишен запас за привличане и продан на туристи. 

„ При такава композиция като море, ски и планина, сътворяваме предпоставки за разширено търсене на повсеместен туризъм в България. Двете компании са задоволително огромни, те разполагат със личен превоз, който би могъл да извърши и трансферни услуги “. Така изпълнителният шеф на „ Пампорово “ АД Мариян Беляков разяснява пред вероятностите пред новото обединяване. По думите му и двете организации си слагат за цел да обзет всички вероятни аспекти на летния и зимния туризъм у нас. „ Става дума за ски, СПА, бизнес, просвета, море и пясък “, разясни още Беляков. 

На собствен ред маркетинг шефът на " Пампорово " АД Татяна Маринова е уверена, че сполучливото партньорство на марката с потвърдилия се авиопревозвач Turkish Airlines уголемява и утвърждава вероятностите на българския курорт в посока още по-успешни планове както с сегашни, по този начин и с нови сътрудници в туристическия бранш.


Беляков сподели още, че сега, макар извънредно сложните зимни условия, като неналичието на естествена снежна завивка, посещаемостта на ски зоната е 9.5% повече по отношение на същия интервал на 2019 година „ Искам тук да подчертая, че предходната година пък бе рекордна по посещаемост. Това идва да покаже, че макар компликациите да се поддържат обработени писти на високо равнище, става известно, че инерцията, доверието и качеството на продукта, който Пампорово е съумяло да реализира, води тренда нагоре “, смята Мариян Беляков.

Той разясни в умозаключение, че сега в курорта работят 11 писти и съобщи, че резултатите са в действителност доста положителни, защото ски зоната е подсигурена с неестествен сняг в големи количества.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР