Истанбул е един от най-красивите градове в света и това

...
Истанбул е един от най-красивите градове в света и това
Коментари Харесай

Кои са 5 от най-добрите барове на покрива в Истанбул?

Истанбул е един от най-красивите градове в света и това няма по какъв начин да му бъде отречено. Небето наподобява е непрекъснато в нюансите на златно и синьо  на фона на джамиите и паметниците , които запълват пейзажа, предлагайки безкрайни съвършени гледки, в които човек може да се потопи. Въпреки че елементарно можете да се любувате на хоризонта от равнището на улицата, Истанбул е дом на доста и в действителност страхотни питейни заведения и заведения за хранене , ситуирани на покрива на постройките , които разрешават да се придобие нова позиция към града, написа „ Forbes “. Ако обичате страхотни питиета и невероятни гледки, ще желаете да включите някои от тези заведения в маршрута си .

Sky Karaköy

Sky Karaköy , ситуиран в хотела JW Marriott Istanbul Bosphorus , е едно от най-хубавите места в града за панорама към Босфора и историческия полуостров . Ресторантът на покрива е ситуиран тъкмо против протока и това значи, че има страхотна позиция. Той е чудесно място и за наблюдаване на идващите и потеглящите круизни кораби . Намира се тъкмо до пристанището Gatalaport, където дебаркират множеството круизни кораби.

A’YA Rooftop Lounge

Насочете се към покрива на хотел „ Four Seasons Istanbul “ , където ще намерите зашеметяващите гледки и невероятните коктейли, които оферират от A’YA Rooftop Lounge . „ Four Seasons Istanbul “ е издигнат тъкмо зад ъгъла до перлата в короната на Истанбул – „ Света София “ – която дава една от най-хубавите гледки към византийския архитектурен жанр , само че без тълпите.

Firuzende Galata

Firuzende Galata се намира на покрива на хотел „ Anemon Galata “ , който е директно до едноименната кула Галата. Това място е по-скоро доброволно заведение за хранене , в сравнение с бар – което е ужасно, тъй като значи, че ще имате още повече време да се отпуснете и да смилате невероятните гледки на някогашната наблюдателна кула.

Monkey Bar

Ще намерите Monkey Bar на върха на Истанбулската фондация за просвета и изкуства в кв. „ Şişhane “, тъкмо по хълма от Каракьой. Този коктейл бар е малко по-непринуден от първокласните разновидности нагоре с диджей и с една концепция по-евтини коктейли /все отново очаквайте да платите повече тук, в сравнение с бихте платили в партерен коктейл бар/.

16 Roof

„ Swissotel The Bosphorus “ е със страхотна панорама съвсем на всички места – от фоайето до стаите за посетители – само че неговият 16 Roof предлага най-хубавото от всичко. Този изумителен бар на покрива е с панорамна панорама към силуета на града и Босфора, до момента в който модерното турско меню и изобретателните коктейли идват като бонус.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР