Исперих. Екипът на Централния лъч на ДПС присъства на предизборен

...
Исперих. Екипът на Централния лъч на ДПС присъства на предизборен
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Мустафа Карадайъ от Исперих: Властта служи за решаването на проблемите на хората, затова нашето мото е Власт за хората

Исперих. Екипът на Централния лъч на Движение за права и свободи участва на избирателен протест в град Исперих. Това оповестиха от пресцентъра на партията . В претъпкана зала бяха показани претендентите за кметове на обитаеми места и общински съветници на Движение за права и свободи отпред с претендента за кмет на община Исперих инж. Белгин Шукри.
В своето изявление ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ пожела триумф на претендентите и сподели: " Убеден съм, че на 27-ми октомври още на първия тур Белгин Шукри ще бъде определен за кмет на община Исперих ".
Карадайъ акцентира, че Движение за права и свободи приказва за включването на свободните и дейни жители във вземането на решенията и в контрола на осъществяването на тези решения. " Ние споделяме властта идва от хората, властта е на хората, властта служи за решаването на проблемите на хората и по тази причина нашето мото е " Власт за хората ", добави той.
Лидерът на Движение за права и свободи подлага на критика и модела на ръководство на общината и съобщи, че никой няма право да си мисли, че може да репресира нашите хора. " Движение за права и свободи сме пазители на мира, стабилността и сигурността в нашата Родина ", бе безапелационен Карадайъ.
" В името на стабилността и сигурността в нашата Родина, ние през 1989 година създадохме против дулата на танковете и автоматите и до през днешния ден в 21. век ние няма да допуснем някой да си играе с нашата чест и достолепие ", добави Карадайъ. " И в името на стабилността и сигурността на нашата Родина, в случай че е належащо ще поддържаме някоя власт. Но в случай че някоя власт не работи за стабилността и сигурността, ще я смъкваме. Имаме тази мощ ", съобщи ясно ръководителят на Движение за права и свободи.
Карадайъ разгласи, че Движение за права и свободи е единствения страж на мира, целостта и стабилността. " Това е нашата задача, това е нашата карма ", заключи той.
" Пишем историята на нашата Родина България, нашата обща Родина – на християни, мюсюлмани, българи, турци и на всички етноси, които живеят ", сподели зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Йордан Цонев. " Ние от Движение за права и свободи пишем тази история с добрина, национализъм, мъдрост и без боязън. Това е историята, която написахте вие и която продължихме да пишем дружно ", добави той.
На предизборния протест в Исперих участваха още зам.-председателят на Движение за права и свободи Ахмед Ахмедов, ръководителят на Младежко Движение за права и свободи и евродепутат Илхан Кючюк, членът на ЦОБ Емел Етем, народните представители Ихсан Хаккъ, доктор Хасан Адемов, Имрен Мехмедова и Танер Али, Гюнер Четин, зам.-кмет на Община Чорлу, и отговорник на Движение за права и свободи за регион Тракия, Република Турция, както и претенденти за кметове на общини и обитаеми места.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР