Испанците са ядосани и разочаровани, след като бяха призовани пред

...
Испанците са ядосани и разочаровани, след като бяха призовани пред
Коментари Харесай

На испанците им е дошло до гуша от нови и нови избори

Испанците са ядосани и разочаровани, откакто бяха призовани пред урните за четвърти път в последните четири години и някои от тях обявиха, че няма да гласоподават, което затруднява прогнозирането по какъв начин ще се излезе от политическата задънена улица.

В Испания царува политическа неизясненост откогато социалистите завоюваха най-вече гласове на парламентарните избори през април, само че без задоволително депутатски места за независимо ръководство. Другите партии във фрагментирания парламент не поддържаха напъните на и.д. министър председател, социалистът Педро Санчес да сформира държавно управление и във вторник вечерта той свика нови избори на 10 ноември.

Според политически анализатори на гласоподавателите толкоз им е омръзнало да ги приканват да се явят пред урните, че изборната интензивност може да се окаже по-ниска от нормално.

" Мисля, че за пръв път няма да гласоподавам и от това ми става доста неприятно ", сподели 47-годишният уредник на празненства Рубен.

" Тези политици не ме съставляват. Те би трябвало да се вслушват в хората и да търсят решения, а не да ги постановат ", добави той.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР