Испанското спортно издание Marca предложи на читателите си своето виждане

...
Испанското спортно издание Marca предложи на читателите си своето виждане
Коментари Харесай

Така ли ще изглежда Реал Мадрид през сезон 2017/2018?

Испанското спортно издание " Marca " предложи на читателите си своето виждане за това по какъв начин ще наподобява европейският клубен първенец Реал Мадрид през сезон 2017/2018. " Marca " показва, че старши треньорът Зинедин Зидан ще може да разполага с най-малко по двама футболисти на всеки пост през новия сезон във групировка 4-3-3.



Кико Касийя още веднъж ще бъде вторият вратар на " лос бланкос ", като безспорният титуляр остава костариканецът Кейлор Навас. Очакваното идване на Тео Ернандес и завръщането на игралия чартърен в Айнтрахт (Франкфурт) през предишния сезон Хесус Вайехо са нови две варианти в защита. Левият бек Тео игра чартърен от Атлетико Мадрид в Алавес през предишния сезон и впечатли с изявите си, като се чака " лос меренгес " да извадят нужните 24 милиона евро и да привлекат гения в редиците си. Тео ще бъде заместител на Марсело, а младокът Вайехо ще е в ролята на запаса на Рафаел Варан. Данило ще продължи да бъде опция на Даниел Карвахал на десния бек, а Серхио Рамос и Начо Фернандес са другите централни бранители, които ще има разполагаем Зидан.



В халфовата линия се чака да се появи ново име - представилият се сполучливо през предишния сезон като преотстъпен в Алавес отбранителен халф Маркос Йоренте. Той е гласен за запаса на Каземиро. Марко Ковачич ще играе, когато отсъства Лука Модрич, а Иско и Тони Кроос са вариантите пред Зизу за другото свободно място в средата на терена.



На десния фланг на офанзивата вариантите пред Зидан са Гарет Бейл и Лукас Васкес, а лявото крило е резервирано за Кристиано Роналдо, като тук е и геният Марко Асенсио. Карим Бензема и Алваро Мората са посочени като централни нападатели, само че от " Marca " регистрират опцията Мората да си тръгне от " Сантиаго Бернабеу ", като упованията се, че той ще укрепи Манчестър Юнайтед. В сметките не попада колумбийският халф Хамес Родригес, който, по всичко проличава, ще смени тима до края на летния трансферен прозорец. Вече стана ясно, че Реал Мадрид се разделя с португалските бранители Пепе и Фабио Коентрао.



" Marca " отбелязва още, че европейският клубен първенец има интерес към две от най-коментираните имена в европейския футбол в последните седмици и месеци - вратаря на Милан Джанлуиджи Донарума и нападателя на Монако Килиан Мбапе.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР