Испанското правителство възнамерява да превърне страната в европейски Холивуд“. Това

...
Испанското правителство възнамерява да превърне страната в европейски Холивуд“. Това
Коментари Харесай

Санчес: Испания ще се превърне в „европейски Холивуд“

Испанското държавно управление има намерение да трансформира страната в „ европейски Холивуд “. Това заяви министър-председателят на кралството по време на посещаване в Лос Анджелис.

Премиерът се срещна в Съединени американски щати с представители на Netflix, HBO, WarnerMedia, Disney и други. Санчес очерта главните детайли на проекта, съгласно който управляващите на кралството възнамеряват да отделят 1,6 милиарда евро за разпространение на испанския аудиовизуален бранш, оповестява организация EFE.
 Санчес: Испания чака да получи 19 000 млн. евро от европейски фондове тази година Санчес: Испания чака да получи 19 000 млн. евро от европейски фондове тази година
Европейската комисия (ЕК) утвърди Плана за възобновяване и резистентност на Испания, вторият утвърден от Брюксел след утвърждението на Порту...

Инициативата включва данъчни тласъци за производители, които избират страната за продукциите си, както и издаване на специфични визи за улеснение на идването на експерти от сектора.

" Стремим се да се превърнем, в случай че позволите сравнението, в европейски ", сподели министър председателят.

„ Информационно-развлекателните платформи се трансфораха в прозореца, от който милиони хора поглеждат към новата действителност “, добави Санчес.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР