Испанското правителство осъди днес използването на насилие с политически цели

...
Испанското правителство осъди днес използването на насилие с политически цели
Коментари Харесай

Испания осъжда политическото насилие във Венецуела

Испанското държавно управление осъди през днешния ден потреблението на " принуждение с политически цели " по отношение на опита за ликвидиране, който президентът на Венецуела Николас Мадуро твърди, че е бил осъществен против него, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

" По отношение на вчерашното принуждение в Каракас, испанското държавно управление повтаря, че осъжда твърдо всякакво принуждение с политически цели ", съобщи в официално съобщение министерството на външните работи.

" Тежката рецесия, през която минава Венецуела, би трябвало да бъде уредена по кротичък и либерален път посредством договаряния сред венецуелците, в границите на върховенството на закона ", добави дипломатическото ведомство.

Испанското държавно управление постоянно е заемало страната на венецуелската съпротива, отбелязва Агенция Франс Прес.

Вчера Мадуро сподели, че до момента в който е произнасял тирада, е станал цел на атентат, осъществен със заредени с експлозиви дронове. Той упрекна колумбийския си сътрудник Хуан Мануел Сантос, че е забъркан в нападението.

Отговорност за опита за нападение пое мистериозна бунтовническа формация, в която вземат участие цивилни и военни, отбелязва Агенция Франс Прес.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР