Испанското издание "Marca" разкрива любопитни факти за футболистите на Ливърпул

...
Испанското издание "Marca" разкрива любопитни факти за футболистите на Ливърпул
Коментари Харесай

Преди финала: неизвестните факти за играчите на Ливърпул

Испанското издание "Marca " разкрива любопитни обстоятелства за футболистите на Ливърпул директно преди финала в Шампионската лига против Реал Мадриц. Двубоят стартира в 21:45 часа, а Gong.bg ще го следи за вас онлайн!

През обектива на GONG.BG: Фенски страсти преди финала

Лорис Кариус: Висок е 1.89 см и разумно се затруднява повече с ниските топки, а не с високите.
Трент Александър-Арнолд: Прави най-вече неточности при пасовете си, към 9% приблизително на мач. Деян Ловрен: Получавал е най-вече картони спрямо всеки различен бранител в състава на Юрген Клоп. Върджил Ван Дайк: Изнася топката от отбраната най-често, като се е в ключил в към 84% от атакуващите придвижвания. Андрю Робъртсън: Губи единоборства най-често от играчите на Ливърпул, приблизително по три пъти на мач. Жоржиньо Вайналдум: Определено е много бърз с топката. Средното време, което държи топката по време на отиграване е по-малко от 2 секунди.
Джордан Хендерсън: Присъствието му в халфовата линия несъмнено е очевидно. Той съумява да завоюва единоборства и да пресича пасове повече от осем пъти приблизително на мач.

Джеймс Милнър: Най-добрият другар на Роберто Фирмино, Мохамед Салах и Садио Ман. Той е съумял да подаде най-вече пасове към нападателите. 6 от всеки 10 негови диагонални подавания са по-дълги от 20 метра.

Роберто Фирмино: Той стреля минимум, само че за сметка на това асистира най-често. Средно четири от пасовете му по време на мач са основни.

Садио Мане: Той допира топката най-често и обича да дриблира, приблизително по 10 дрибъла на мач.

Мохамед Салах: Той съумява да задържи топката най-дълго време, приблизително повече от четири секунди. Също по този начин прецизността при ударите му е забележителна.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР