Испанското дерби между Реал Мадрид и Барселона най-вероятно ще постави

...
Испанското дерби между Реал Мадрид и Барселона най-вероятно ще постави
Коментари Харесай

Предстоящото "Ел Класико" ще постави рекорд по гледаемост

Испанското дерби сред " Реал " Мадрид и " Барселона " най-вероятно ще сложи нови върхове по гледаемост по целия свят. Поредното " Ел Класико " сред двата най-популярни тима от Испания ще се играе в събота в испанската столица от 14 ч. българско време.

Миналия сезон общо над 2.6 милиарда индивида по целия свят гледаха дуелите от Примера дивисион. Сега упованията са още повече фенове да следят мегасблъсъка по другите малките екрани в другите континенти и страни. Очаква се ранният час на дуела да разреши на хора от Виетнам и Индонезия също да гледат в действително време дълго чаканото дерби сред " бели " и " синьо-червени ".

" Испанският шампионат е световен театър и развлечение за хората. Миналата година 2.6 милиарда индивида по целия свят наблюдаваха шампионата на Испания. Много от тях бяха от Азия ", съобщи Йорис Евърс, който е началник по световните връзки в испанската футболна лига.

През предишния сезон общия брой фенове на срещите в Примера дивисион са се нараснали с към 501 милиона индивида, като 375 милиона от тях са от Азия.

Сега упованията са мачът сред " Реал " Мадрид и " Барселона " да притегли вниманието на над 650 милиона души по целия свят.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР