Испанският защитник на Барселона Маркос Алонсо ще се подложи на

...
Испанският защитник на Барселона Маркос Алонсо ще се подложи на
Коментари Харесай

Маркос Алонсо ще се подложи на операция на гърба

Испанският бранител на Барселона Маркос Алонсо ще се подложи на интервенция, с цел да реши проблемите си с гърба, които ограничиха доста игровото му време през сезона, съобщи ДПА. Алонсо стартира като титуляр единствено в четири от срещите в тази акция, като се появи на терена и три пъти като запаса.

33-годишният бранител не е играл, откакто бе на терена в първия час при загубата в Шампионската лига от Шахтьор Донецк на 7 ноември.

От Барселона не показаха точна дата за интервенцията на футболиста, само че оповестиха, че това ще стане в най-скоро време и ще бъде дадена информация незабавно по-късно.

[INJURY NEWS]

Next week, Marcos Alonso is to undergo surgery on the problems in the lumbar region of his back that have kept him sidelined in recent weeks. The club will be making an announcement immediately after to report on how the operation has gone.
— FC Barcelona (@FCBarcelona)

Алонсо мина в Барселона от Челси през септември 2022, като изкара доста сполучлив шестгодишен интервал в лондонския тим. През него той оказа помощ на " сините " да завоюват Шампионската лига, Висшата лига и ФА Къп.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР