Испанският защитник Алекс Перес прави кариера в Сегунда дивисион с

...
Испанският защитник Алекс Перес прави кариера в Сегунда дивисион с
Коментари Харесай

Играл в Левски испанец описа страха си при скандала с Петев

Испанският бранител Алекс Перес прави кариера в Сегунда дивисион с екипа на Спортинг Хихон, само че единствено преди няколко години се подвизаваше в България с екипа на Левски. Той беше притеглен у нас от Славиша Йоканович през 2013 година и направи някои положителни мачове със синия екип.

Ибериецът се върна на престоя си в България пред изданието "Ел Комерсио " и разкри кой е бил моментът, в който е бил най-уплашен. Това е било при представянето на новия ментор Ивайло Петев през октомври 2013 година, когато експертът беше без дрехи от почитателите.

"Излязох от родината си прекомерно дребен. Отидох в България на 21 години, притегли ме Славиша Йоканович. Докато той беше треньор, беше супер. Но го освободиха и на неговото място пристигна Ивайло Петев. "

"Той беше споделил в предишното, че е почитател на огромния противник на тогавашния ми тим Левски - ЦСКА. На представянето му имаше несъмнено 2000 последователи. Няколко от тях влязоха на конференцията и съблякоха треньора. "

"По това време аз бях в съблекалнята, тъй като имахме планувана подготовка за след това. Страхувах се доста, тъй като не бях виждал толкоз доста гняв на едно място, а почитателите имаха и факли. Очаквано, след този случай треньорът подаде оставка ", показа Перес.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР