Испанският централен нападател Алваро Мората разкри за получени зловещи заплахи

...
Испанският централен нападател Алваро Мората разкри за получени зловещи заплахи
Коментари Харесай

Звезда на Испания: Получих зловещи заплахи

Испанският централен нападател Алваро Мората разкри за получени злокобни закани към него и фамилията му поради неубедителните му изяви на Евро 2020 до момента. Футболистът на Ювентус беше изключително подложен на критика след ремито 1:1 с Полша във втория кръг на груповата фаза. Тогава той осъществя гола за своя отбор, само че направи куп пропуски.

“Получих такива обиди и закани, че не съумях да мигна в продължение на 9 часа - показа Мората пред “Кадена КОПЕ” - Някои хора споделяха “дано децата ти да умрат”. Разбирам, че ме подлагат на критика поради неналичието на попадения. Вероятно не си правя добре работата, само че хората би трябвало да се слагат на мое място и да схванат какво е да чуваш такива неща по твой адрес. Когато се случи някаква покруса, тогава към този момент споделят, че си бил добър човек. ОК, в този момент съм добре, само че може би преди години щях да понеса това доста зле ".

28-годишният играч и брачната половинка му имат трима синове, като първите двама са близнаци. Футболистът изясни по какъв начин се пробва да се оправи с напрежението:

“Когато вляза в хотела, оставям телефона настрани, с цел да не чета обществените мрежи. Притесняваме обаче, че слушам тези неща за жена ми и децата и на стадиона. Налага се да навестявам и психолога на националния ни тим. Това оказва помощ. Хубаво е да има някой, който да те изслуша, коато се нуждаеш от това. Съотборниците ми се подиграват, че отивам на психолог, само че с него мога да приказвам и за това”.

Алваро Мората се издъни и против Словакия, когато пропусна дузпа. Все отново отборът “ла роха” продължи на осминафиналите, където ще спори с Хърватия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР