Испанският треньор на Галатасарай Доменек Торент изнесе на ръце голмайстора

...
Испанският треньор на Галатасарай Доменек Торент изнесе на ръце голмайстора
Коментари Харесай

Треньор носи футболист на ръце след победата над Бешикташ

Испанският треньор на Галатасарай Доменек Торент изнесе на ръце голмайстора Керем Актюроглу след успеха с 2:1 над Бешикташ в дербито на Турция. 23-годишният нападател вкара и двата гола за триумфа на " Джим Бом " и хвърли в възторг освен почитателите, само че и наставника си.

" Играхме добре като тим, само че е обикновено тези, които вкарват головете, да изпъкват. Керем се показа доста мощно, само че това се отнася и за другите момчета. Знаехме какъв брой значима е успеха за нашите почитатели. Обикновено съм спокоен човек, само че от време на време страстите взимат връх ", изясни Торент, който дълги години бе помощник на Пеп Гуардиола в Барселона, Байерн Мюнхен и Манчестър Сити. Преди да поеме Галатасарай испанецът водеше Ню Йорк и Фламенго.

Керем Актюроглу (22, 32) се разписа на два пъти през първото полувреме, Бешикташ върна един гол посредством Ридван Йълмаз (85).

Загубата остави Бешикташ на осмо място с 45 точки, колкото има и седмият Адана Демирспор. Галатасарай е едвам 11-и в класирането. Лидер след 29-ия кръг и съвсем сигурен първенец е Трабзонспор със 70 точки, пред Коняспор с 55 и Фенербахче с 50. Топ 6 допълват Истанбул Башакшехир, Аланияспор и Хатайспор.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР