Испанският тенисист Рафаел Надал се отказа от участие в турнира

...
Испанският тенисист Рафаел Надал се отказа от участие в турнира
Коментари Харесай

Нова контузия спира Надал от участие в Бризбън

 Надал с стилен график за 2019 година
Испанският тенисист Рафаел Надал се отхвърли от присъединяване в шампионата в Бризбън поради разтежение на мускул на левия крайник.  Добрата вест е, че контузията не е чак толкоз сериозна и Матадора по всяка възможност ще взе участие в конкуренцията от Големия шлем  " Australian Open ".

" След толкоз време без да се състезавам почувствах лека болежка в левия крайник. Направих ЯМР, който сподели доста леко разтежение, само че въпреки всичко го има.

Има часова разлика сред Испания и тук. Вчера приказвах с лекари и легнах да дремя, когато се разсъниха те още спяха, тъй че трябваше да ги изчакам, преди да взема дефинитивно решени. Чуствам се по-добре в сравнение с преди четири дни ", сподели Надал.

Годината бе тежка за Матадора откъм травми, поради които пропусна основни шампионати и не съумя да отбрани позицията си на №1 в международната класация.

Испанецът игра единствено в девет шампионата през 2018 година и завоюва пет трофеи. 32-годишният тенисист искаше да се завърне в Тура за първи път от 7 септември насам, когато на 1/2-финал на US Open против Хуан Мартин дел Потро се отхвърли.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР