Испанският специалист Рафаел Бенитес, който през 2005 година изведе Ливърпул

...
Испанският специалист Рафаел Бенитес, който през 2005 година изведе Ливърпул
Коментари Харесай

Победител в Шампионската лига си заплю играч от Лудогорец

Испанският експерт Рафаел Бенитес, който през 2005 година изведе Ливърпул до успех в Шампионската лига, набеляза състезател на Лудогорец, осведоми „ Тема Спорт “. 57-годишният треньор, който сега е отпред на елитния британски Нюкасъл, е харесал бразилския бранител на първенците Натанаел.

Бенитес е харесал 26-годишния защитник за зимно попълнение на „ свраките “. Натанаел ще бъде наблюдаван онлайн от човек на британския клуб в идния в четвъртък мач от Лига Европа против Спортинг (Брага) в Португалия.

Тогава представителят на клуба от Острова ще реализира контакт с управлението на разградчани, с цел да започва диалозите за възможен трансфер. Счита се, че “орлите ” ще желаят не по-малко от 3 милиона евро за правата на бразилеца.

През лятото Натанаел подписа нов контракт с Лудогорец до лятото на 2020 година. Целта бе той да не си тръгне като свободен сътрудник. Футболистът дойде в Разград през 2015 година. С екипа на първенците той изигра доста мощни мачове във всички шампионати. Вкара и запаметяващи се голове, измежду които този във вратата на ПСЖ.

“Лудогорец ми даде доста. Докоснах се до най-големите тимове в Европа и най-силните футболисти в света. Ще се веселя да оказа помощ на тима и в идните тежки мачове през есента ”, разяснява Натанаел след подписването на контракта през лятото.

Лудогорец към този момент потвърди, че умее да продава добре своите играчи в чужбина. През лятото клубът взе положителни пари за Хосе Луис Паломино, който отиде в Аталанта и за Джонатан Кафу, който укрепи Бордо.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР