Испанският специалист Луис Енрике може да оглави Челси, ако Греъм

...
Испанският специалист Луис Енрике може да оглави Челси, ако Греъм
Коментари Харесай

Луис Енрике е фаворит за Челси

Испанският експерт Луис Енрике може да оглави Челси, в случай че Греъм Потър се отдръпна от поста на управител на клуба, оповестява испанското издание " Спорт ". За тази позиция кандидатства и някогашният треньор на Реал (Мадрид) Зинедин Зидан, който сега е без работа. Въпреки сериозния опит на френския експерт, управление на лондончани е по-склонно да избере Енрике.

Зидан беше треньор на Реал от 2016 до 2018 година и от 2019 до 2021 година „ Белия балет “ под негово управление завоюва три пъти Шампионската лига, два пъти - шампионата на Испания, Суперкупата на страната, Световното клубно състезание и Суперкупата на УЕФА.

Луис Енрике беше уволнен от националния тим на Испания след отпадането на отбора от Световното състезание през 2022 година от Мароко на 1/8-финалите.

Преди да се причисли към националния тим, 52-годишният треньор бе отпред на Барселона, Селта и Рома. Под негово управление каталунците станаха два пъти първенци на Испания, завоюваха три пъти Купата на Испания, а също по този начин завоюваха Шампионската лига през сезон 2014/15 и Суперкупата на УЕФА.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР