Испанският шампион Реал Мадрид изпусна първи точки за сезона, след

...
Испанският шампион Реал Мадрид изпусна първи точки за сезона, след
Коментари Харесай

Реал Мадрид се провали срещу 10 от Осасуна, а Бензема бе големият грешник при завръщането си

Испанският първенец Реал Мадрид изпусна първи точки за сезона, откакто се провали в семейството си на Осасуна в мач от седмия кръг на Ла Лига. Двата отбора давършиха при в страховит театър.  Винисиус Жуниор откри в 42-ата, но  Кике Гарсия изравни в 50-ата минута с превъзходен гол. Голямата звезда на столичани  Карим Бензема , който се завърна в игра, се трансформира в огромния виновник, откакто изпусна дузпа в 79-ата минута, а гостите останаха с човек по-малко в същата обстановка, тъй като Давид Гарсия беше изпъден с пряк червен картон. 

/ /

Домакините стартираха с опит за напън и проведоха няколко офанзиви, само че гостите съумяха да опазят вратата си.

В 28-ата минута Йон Монкайола насочи първия удар по посока на Андрий Лунин, който пазеше за Реал за първи път на „ Сантиаго Бернабеу “, от отдалеченост, само че право в ръцете на стража.

Минута по-късно Винисиус Жуниор получи отляво в наказателното поле и шутира технично, само че в ръцете на вратаря Серхио Ерера.

В 33-ата минута Мой Гомес напредна и съумя да откри Абдесамад Езалзузи, който стреля по диагонала, само че топката мина около дясната греда на Лунин.

Реал обаче подвигна темпото към края на полувремето. В 41-ата минута Винисиус се откъсна от отбраната и откри Бензема, а той стреля, само че красивият удар не откри задачата.

Три минути преди почивката домакините съумяха да поведат. Винисиус получи от Дейвид Алаба отляво на наказателното поле и центрира, само че нито Антонио Рюдигер, нито Бензема съумяха да стигнат до топката, само че изненада вратаря Ерера и тя попадна във вратата му за 1:0.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР