Испанският шампион Барселона проявява интерес към централния защитник Пау Торес

...
Испанският шампион Барселона проявява интерес към централния защитник Пау Торес
Коментари Харесай

Защитник на Виляреал е трансферна цел на Барселона

Испанският първенец Барселона демонстрира интерес към централния бранител Пау Торес от Виляреал, оповестява локалното издание Sport. 23-годишният централен бранител е един от четиримата в листата на мечтаните играчи за привличане през лятото от гранда от " Камп Ноу ", в който попадат още Неймар от Пари Сен Жермен, Лаутаро Мартинес от Интер Милано и неназован отбранителен халф.

191-сантиметровият Торес прави отличен сезон, като записа 26 мача с 1 гол и 2 асистенции през акцията. От Барселона наблюдават деликатно бранителя от няколко месеца, а спортният шеф Ерик Абидал към този момент е провел предварителени диалози с управата на Виляреал за изискванията за привличането му. Торес, който към този момент дебютира и за националния тим на Испания, има откупна уговорка в контракта си на стойност 55 милиона евро, което може да се окаже проблем за каталунците, които ще би трябвало да отделят доста сериозна сума - сред 280 и 300 милиона евро - за две от другите си съществени трансферни цели Неймар и Мартинес.

Затова Абидал се надява с договаряния да успее да спазари бранителя за по-ниска цена. Ла Лига 27 кръг, събота 7 март  Барселона 1:0краен резулат  Реал Сосиедад
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР