Испанският шампион Барселона обяви привличането на четвърти нов играч това

...
Испанският шампион Барселона обяви привличането на четвърти нов играч това
Коментари Харесай

Барселона официално представи халф

Испанският първенец Барселона разгласи привличането на четвърти нов състезател това лято - Ориол Ромеу. Той е на 31 години, играе като централен халф и идва от Жирона с контракт за три сезона при откупна уговорка от 400 млн. евро. Преди него каталунците към този момент подписаха с Илкай Гюндоган и Иниго Мартинес - и двамата като свободни сътрудници, както и с бразилеца Виктор Роке, който обаче ще се причисли към клуба чак през 2024 година
Прочетете още
Ромеу е младеж на Барселона, само че има единствено два мача за първия състав на клуба, който напусна през 2011-а. За сметка на това опитният състезател има общо 371 дуела за Челси, Валенсия, Щутгарт, Саутхамптън и Жирона, множеството от които са за “светците ”. Очаква се той да бъде употребен на позицията на Серхио Бускетс, който напусна.

Информациите до момента гласяха, че откупната му уговорка в Жирона е в размер на 8 млн. евро, само че клубът е съумял да контракти трансферна сума от 5 млн., като в договорката бъде включен младият халф на Барса Пабло Торе, който ще играе чартърен на “Монтиливи ” през идващия сезон. Според " Спорт " обаче клаузата е единствено 3,4 млн. евро и Барса я задейства. Пабло Торе в действителност отива там като преотстъпен, само че двете покупко-продажби нямат връзка.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР