Испанският шампион Барселона е готов да изслушва оферти през лятото

...
Испанският шампион Барселона е готов да изслушва оферти през лятото
Коментари Харесай

Барселона продава французин, за да задържи основен защитник

Испанският първенец Барселона е подготвен да изслушва предложения през лятото за бранителя Жул Кунде, оповестява каталунското издание Mundo Deportivo.

Тимът от „ Камп Ноу “ продължава да е в неприятно финансово и най-вероятно ще би трябвало да се раздели с някои от водещите си футболисти, с цел да бъде отворена опция за нови попълнения. Най-спряганото име за трансфер е това на Роналд Араухо, който е привлякъл интереса на няколко от водещите тимове, в това число Байерн Мюнхен. Каталунците изрично не желаят да пускат уругваеца на пазара и точно заради тази причина по-скоро са се спрели на вид с разлъка с Кунде.

Французинът бе притеглен от Севиля през лятото на 2022-а година против 50 милиона евро, само че търпи много рецензии с представянето си и последно време даже позагуби титулярното си място. Той постоянно е употребен отдясно на отбраната, където очевидно не се усеща напълно удобно и медията добавя, че той също евентуално би се съгласил да напусне според от офертите. В същото време Кунде продължава да държи висока цена, като сега е оценен на 60 милиона евро.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР