Испанският Севиля възнамерява да се опита да привлече офанзивния играч

...
Испанският Севиля възнамерява да се опита да привлече офанзивния играч
Коментари Харесай

Севиля ще тества Ливърпул дали може да вземе Шакири

Испанският Севиля има намерение да се опита да притегли офанзивния състезател на Ливърпул – Джердан Шакири, предава Football Insider. 28-годишният швейцарец е със статут на запаса при престоя си на „ Анфийлд”, а през този сезон има 256 минути с екипа на мърсисайдци след получени редица контузии.

Информацията е такава, че по всяка възможност андалусийският клуб ще опита да вземе Шакири през лятото. Очаква се Ливърпул да изиска 35 милиона евро за своя футболист, който също по този начин е желан от Рома и съветския ЦСКА Москва.

През зимния трансферен прозорец шефът по футболните въпроси в Ливърпул – Майкъл Едуардс, отхвърли няколко оферти за наемно отдавана на Шакири. Той дебаркира в Ливърпул от Стоук Сити през лятото на 2018-а година, откакто „ червените” заплатиха клаузата му, която бе в размер на 13 милиона паунда.

Твърденията от зимата са също по този начин, че и Шакири не е желал да напусне чартърен, защото желае да е част от историческия сезон за Ливърпул. Договорът на играча с клуба от "Анфийлд " е до 2022-а година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР