Испанският Севиля няма намерение да води стандартни преговори, когато към

...
Испанският Севиля няма намерение да води стандартни преговори, когато към
Коментари Харесай

Интерес на Нюкасъл накара Севиля да увеличи цената на свой играч до €80 млн.

Испанският Севиля няма желание да води общоприети договаряния, когато към клуба влиза оферта от тим, който за една нощ е забогатял с няколко милиарда. За това свидетелства информацията от Англия, че Нюкасъл е отправил питане за бранител на „ андалусийци “, а оттова са върнали отговор с двойно по-високо условие.

Става дума за 28-годишния бразилец Диего Карлош, който образува отлична двойка в сърцето на защитата за „ севилци “ с Жул Кунде, откакто през 2019 година дойде в Испания от Нант против скромните €15 млн.

Смята се, че „ свраките “ са отправили предложение в размер на €45 млн., само че Севиля упорства за €80 млн. преди да разреши на играча да договаря персоналните си условия.

Колосалните цени на футболистите през миналите 10-15 години значително се дължат точно на появяването на сходни богати клубове, които компенсират неналичието на история с пари. Подобен бе казусът с Челси, когато Роман Абрамович дойде, а по-късно шейх Мансур последва образеца му в Манчестър Сити. Тамим бин Хамад ал-Тани наля още масло в огъня с инвестицията си в ПСЖ. Именно упоритостите на хора като тях трансфораха трансферния пазар за футболисти в същински призрачен сън за тези, които десетилетия наред съблюдават финансова дисциплинираност.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР