Испанският Реал Мадрид вече започна подготовка за подновяването на мачовете,

...
Испанският Реал Мадрид вече започна подготовка за подновяването на мачовете,
Коментари Харесай

Без мачове на Бернабеу за Реал до 2021 година?

Испанският Реал Мадрид към този момент стартира подготовка за подновяването на мачовете, само че без аудитория най-малко до януари 2021 година, поради което най-вероятно няма да семейства на „ Сантиаго Бернабеу “ през това време. Това са удостоверили източници, близки до клуба пред „ AS “.

От Реал са взели решение отсега нататък да одобряват своите противници на стадион „ Алфредо ди Стефано " на клубната база. Съоръжението с потенциал за 6 хиляди фенове е мястото, на което се обитава дублиращия състав на клуба Реал Мадрид Кастийя, който се състезава в третия ешелон, а игрището в него има безусловно същите размери, каквито и формалният терен на „ Бернабеу ".

Освен това клубът ще компенсира финансово всички свои последователи със сезонни карти и закупени към този момент билети, които няма да имат късмет да гледат домакинските срещи на тима.

Единственото хубаво за „ белите “ сега е, че ще по този метод ще може да се стартира ремонта на „ Бернабеу “. Работниците там се трудят към този момент от няколко седмици насам и няма да бъдат притискани от времето.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР