Испанският премиер Педро Санчес разкритикува решението на британските власти да

...
Испанският премиер Педро Санчес разкритикува решението на британските власти да
Коментари Харесай

Санчес разкритикува Великобритания заради карантината за пътници от Испания

Испанският министър председател Педро Санчес разкритикува решението на английските управляващи да вкарат от неделя карантина за всички пасажери, идващи от Испания, съобщи Франс прес.

В изявление за частната телевизия " Телесинко " Санчес съобщи, че испанските туристически дестинации, които разчитат съществено на английски туристи като Балеарските острови и Канарските острови, районите на Валенсия и Андалусия, са сигурни.

Общият брой на случаите на заразяване с ковид, регистриран в тези райони, е по-малък от броя на инфектираните във Англия, което, от епидемиологична позиция, ще рече, че тези дестинации са по-сигурни от самото Обединено кралство, посочи испанският водач.

Санчес посочи, че разпределението на случаите на заразяване с ковид в Испания е неравномерно, като близо две трети от новите случаи са регистрирани в две самостоятелни общности - Арагон и Каталуния.

Испанският министър председател съобщи, че държавното управление му организира диалози с английските ръководещи за да се опита да ги убеди да трансформират решението си.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР