Испанският премиер Педро Санчес призова за план „Маршал“ на Европейския

...
Испанският премиер Педро Санчес призова за план „Маршал“ на Европейския
Коментари Харесай

Испания призова за план„Маршал“ на ЕС за справяне с икономическата криза след COVID-19

Испанският министър председател Педро Санчес прикани за проект „ Маршал “ на Европейския съюз, който да се бори с икономическите последствия от пандемията от новия ковид, написа „ Политико “.
Българка в Испания: Карантината за COVID-19 провокира напрежение сред Каталуния и Мадрид Хората са изнервени и се презапасяват, споделя нашата сънародница Леда Гачурова
Санчез похвали реакцията на европейските институции досега в областта на опазването на здравето и публично здраве, само че акцентира, че е нужен повсеместен проект за Европейски Съюз за възкръсване на стопанската система.

„ Това е рецесия, която визира целия Европейски Съюз. Трябва да формулираме величествен проект „ Маршал “ за възобновяване. Ние поставяме изключителни фискални старания, само че е значимо това да не е единствено на национално равнище “, съобщи Санчес.

Планът „ Маршал “ или Програма за европейско възобновяване е самодейност на Съединените щати за подкрепяне на Европа след края на Втората международна война. Тогава Старият континент получава безплатна помощ от 13 милиарда $.
В Барселона лепят нарисувани дъги на прозорците с надпис " Всичко ще бъде наред " Инициативата цели повишение на настроението и оптимизма по време на пандемията
Броят на случаите на COVID-19 се усилва от ден на ден, като специалисти предизвестяват, че страната се намира на към две седмици след Италия, в която са регистрирани най-вече смъртни случаи в целия свят.

Мадрид разгласи пакет за изпомпване на 200 милиарда евро в стопанската система за противопоставяне на резултатите на ковид.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 190 3 3 3 Света 341329 3899 14746 99040 Заразени* Нови Починали България 190 3 3 Света 341329 3899 14746
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР