Испанският премиер Педро Санчес посети в събота засегнатите от наводнения

...
Испанският премиер Педро Санчес посети в събота засегнатите от наводнения
Коментари Харесай

Испанският премиер посети засегнатите от наводненията райони, жертвите на които станаха шестима души

Испанският министър председател Педро Санчес посети в събота засегнатите от наводнения югоизточни региони на страната, като броят на починалите набъбна до шест, а влаковите и въздушните транспорти в някои региони са прекратени за трети ден, предава AFP, представена от Фокус . Бързо зародилите наводнения след рекордните дъждове пометоха коли и наводниха домове и обработваеми земи в регионите на Валенсия, Мурсия и източна Андалусия.

Последната жертва на стихиите е мъж на междинна възраст, чието тяло е открито от полицията в поле при махала покрай град Ориуела във Валенсия, заяви представител на централното държавно управление в района, без да дава детайлности. Пет души починаха при обособени катастрофи през предходните два дни, до момента в който се опитваха да прекосят наводнени пътища с коли, в това число мъж, чието транспортно средство остана в тунел в петък в центъра на крайбрежния град Алмерия. След наблюдаване на вредите от хеликоптер, летящ над град Ориуела в региона на Валенсия, Санчес посети командния център за незабавни интервенции. По-късно той изрази съболезнованията си на фамилиите на починалите и сподели, че държавното управление ще направи всичко допустимо, с цел да помогне на потърпевшите.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР