Испанският премиер Мариано Рахой заяви, че Испания трябва да промени

...
Испанският премиер Мариано Рахой заяви, че Испания трябва да промени
Коментари Харесай

Мариано Рахой: Испания трябва да промени модела за финансиране на автонономните области

Испанският министър председател Мариано Рахой съобщи, че Испания би трябвало да промени модела за финансиране на автонономните области. На конгрес на ръководещата Народна партия в Сарагоса Рахой предизвести и за заплахата от нова рецесия, в случай че обществото отново повярва на обещанията на социалистите:

Изправени сме, със мощ и оптимизъм, пред смъртоносна примес за нашата страна. Към социализма се причислява популизмът в разнообразни версии с сякаш нова политика, под която се крие пресметливата непоследователност, която добре познаваме.

В политиката има прекомерно доста критици и прекомерно малко управленци, сподели още испанският министър председател. Той предизвести социалистите да не употребяват пенсиите като политическо оръжие и да не дават обещания за пари, без да кажат по какъв начин тъкмо ще ги изпълнят. Призова към отговорно държание и политиците в Каталуния и акцентира:

Ние пазиме целостта на Испания. И когато някой прави посягане върху единството на Испания, върху нейния суверенитет, ние вземаме решения, които са сложни и които никой преди нас не е вземал. /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР