Испанският полузащитник Тиаго Алкантара се завръща в игра за Байерн

...
Испанският полузащитник Тиаго Алкантара се завръща в игра за Байерн
Коментари Харесай

Тиаго се завръща в игра за Байерн

Испанският полузащитник Тиаго Алкантара се завръща в игра за Байерн Мюнхен при гостуването на Волфсбург в Бундеслигата на следващия ден. Тиаго скъса мускул през ноември, само че към този момент е възобновен. " Тиаго тренира пълноценно и на следващия ден ще стартира като титуляр. Разполагам с цялостния състав, като изключим вратаря Мануел Нойер ", сподели старши треньорът на баварците Юп Хайнкес. Нойер продължава рехабилитацията си след строшен крайник, като е получил позволение да пътува до Тайланд за къса почивка тази седмица.

" Лекарите ще кажат по кое време Нойер ще се завърне на терена. Аз съм сигурен, че той ще играе за Байерн преди края на сезона и ще бъде в състава на Германия за международното състезание ", сподели Хайнкес. Самият Хайнкес също се завръща на пейката, откакто пропусна последната победа против Шалке поради вирус.
Day off? Not for @Thiago6, Kingsley #Coman and Christian #Früchtl, who are putting in an extra shift at Säbener Street this morning #packmas pic.twitter.com/LMkWZ7IpEb
— FC Bayern English (@FCBayernEN) February 13, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР