Испанският полузащитник на Арсенал Дани Себайос анализира ситуацията, в която

...
Испанският полузащитник на Арсенал Дани Себайос анализира ситуацията, в която
Коментари Харесай

Себайос: Наслаждавам се в Арсенал, нямам угризения за Реал

Испанският полузащитник на Арсенал Дани Себайос проучва обстановката, в която се намира към този миг. Плеймейкърът изобщо не изрази съжалението си, че е решил да заиграе чартърен в лондонския клуб, откакто е благосъстоятелност на Реал Мадрид. Той приказва и за задачите пред испанския народен тим, както и неговите персонални на брифинг, проведен за Ла Роха.

„ Наясно съм какъв брой е значима годината за мен. Когато не играех в Реал Мадрид, стана по този начин, че отсъствах от Мондиал 2018. Този сезон е доста значим за мен, тъй като задачата ми е да попадна в състава за Европейското състезание, а да отида в Арсенал бе доста значимо решение за мен”, разяснява халфът на конференция за Испания.

„ Премиършип е напълно друг шампионат от испанския. Много по-силен е физически, а това е добре за мен, защото имам място за усъвършенстване. Полека-лека се приспособявам, а мениджърът ми има вяра много”, продължи той.

„ Роберто Морено съобщи доста ясно, че в тази селекция на Испания няма никой, който да е незаместим. Има огромно състезание на доста високо равнище. Също по този начин доста положителни играчи не са част от този състав. Радостен съм, че Морено има доверие в мен. Целта ми е да работя и да покажа на всички места, че имам качествата, с цел да съм част от този тим. Готвим се за UEFA EURO 2020 от доста време. Тествахме задоволително футболисти, само че задачата ни е класиране на шампионата, когато сезонът свърши. Философията е ясна и играчите работим ежедневно”, продължи Себайос.

„ Обожавам да играя със Серхио Бускетс. Един от най-хубавите, с които в миналото съм играл и е наясно какво се желае в националния тим. За по-младите е необикновено да черпим опит от състезател като него”, продължи той.

„ Имах доста контузии в Мадрид, само че не скърбя, че не играя там. Знам какво целя и единственото, което желая е да играя и да се развличам. Сега съм благополучен в Арсенал, изиграл съм 10 мача и демонстрирах най-хубавото от себе си. Играя там, където желая. Трябва да бъда сполучлив в британския клуб”, добави още Дани Себайос.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР