Испанският полузащитник Жорди Гомес иска да остане в Левски и

...
Испанският полузащитник Жорди Гомес иска да остане в Левски и
Коментари Харесай

Жорди Гомес иска да остане в Левски

Испанският полузащитник Жорди Гомес желае да остане в Левски и да извърши контракта си с клуба до идващото лято.

Гомес, който след два дни ще навърши 33 години, имаше желание да разтрогне по взаимно единодушие след края на сегашния сезон. Той беше взел това решение след изгубения край на шампионата за Купата на България на 9 май от Славия, в който изпусна дузпа в постоянното време, а това коства трофея на " сините ".

По-малко от две седмици по-късно, обаче, испанецът е трансформирал решението си и желанието му в този момент е да остане на " Герена " и през идната година.

Гомес е измежду най-скъпоплатените играчи на Левски с чисто заплащане от 15 хиляди евро на месец, само че с представянето си през сезона не убеди, че може да бъде основна фигура в тима. Той имаше моментни проблясъци, вкара 5 гола в 38 срещи, само че като цяло разочарова и не оправда упованията.

В същото време двамата полузащитници с изтичащи контракти Васил Панайотов и Роман Прохазка към момента не са се разбрали с клуба. Панайотов чака съответно предложение, откакто от управлението на " сините " са изявили подготвеност да му предложат нов 1-годишен контракт, само че на този стадий не са създали публична оферта. Интерес към него има от няколко клуба от Норвегия, Хърватия, Кипър и Италия.

Прохазка пък по всяка възможност ще си тръгне като свободен сътрудник и ще продължи кариерата си във Виктория Пилзен. Агентът на словака е в Чехия за последни договаряния с първенеца на страната и се чака развиване в идващите дни.

Интерес към Прохазка има и от Лех Познан.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР