Испанският оперен певец Пласидо Доминго, който в САЩ е обвинен

...
Испанският оперен певец Пласидо Доминго, който в САЩ е обвинен
Коментари Харесай

Пласидо Доминго заяви, че се радва да пее в Москва

Испанският оперен артист Пласидо Доминго, който в Съединени американски щати е упрекнат в полов тормоз от към 20 дами, бе посрещнат задушевно в Москва, където ще изнесе концерт тази седмица, съобщи Франс прес.

Европейските подиуми не престават да посрещат с аплодисменти 78-годишния артист, който неотдавна пя в Австрия, Унгария и Цюрих. За сметка на това кариерата му в Съединени американски щати наподобява е завършила, откакто редица дами го упрекнаха в полов тормоз и непочтено държание.

На конференция в съветската столица той избегна тематиката, която при започване на октомври го накара да подаде оставка от поста общоприет шеф на Лосанджелиската опера. " Извършва се следствие, невероятно е да приказвам по този въпрос - сподели Доминго. - Много се веселя да се върна в Русия. "

Известният виолист и диригент Юрий Башмет, който е планувано да взе участие дружно с него в концерт в Москва, увери, че е доста щастлив от идната си взаимна работа с " маестрото ". " Обичахме го, обичаме го и ще продължим да го обичаме ", означи Башмет.

Предвижда се Доминго да пее също във Виенската опера на 1 ноември.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР