Испанският колос Барселона е с едни гърди напред пред всички

...
Испанският колос Барселона е с едни гърди напред пред всички
Коментари Харесай

Барселона с едни гърди пред всички за подписа за Холанд

Испанският исполин Барселона е с едни гърди напред пред всички други претенденти за подписа на новата звезда в европейския футбол – Ерлинг Холанд. Това твърди испанското издание Sport.

Според информациите в Каталуня, клубът реорганизира финансите си, а главната цел за това е, Барселона да бъде доста деен по време на летния трансферен прозорец. Именно цел номер 1 за испанците ще бъде Ерлинг Холанд, който по всичко проличава, че ще напусне Борусия Дортмунд след края на сезона.

Самият ментор на „ каталунците” - Шави Ернандес, е имал диалог с президента Жоан Лапорта, в който го е уверил, че норвежецът би паснал идеално на концепциите и проектите му за бъдещето развиване на отбора.

Друг огромен плюс за Барселона в договарянията с Холанд би бил мениджърът на играча Мино Райола. Импресариото е прочут с околните си връзки с испанския клуб, които не са от през вчерашния ден.

Очаква се в края на сегашния сезона клубът да бъде изоставен от играчи като Усман Дембеле, Серхи Роберто, Люк де Йонг и Мемфис Депай, което би освободило съществени финансови запаси за „ каталунците”.

Интерес към Холанд въобще не липсва, като на опашката за неговия автограф са съвсем всички огромни клубове от топ шампионатите в Европа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР