Испанският колоездач Алехандро Валверде ще прекара една нощ под наблюдение

...
Испанският колоездач Алехандро Валверде ще прекара една нощ под наблюдение
Коментари Харесай

Автомобил блъсна шампион от Вуелта“

Испанският колоездач Алехандро Валверде ще прекара една нощ под наблюдаване в болничното заведение, откакто той и различен колоездач бяха блъснати от кола през днешния ден по време на тренировката им в Южна Испания.

42-годишният Валверде не е " имал никакви фрактури или съществени пострадвания " след случая в Мурсия по-рано през днешния ден. Другият колоездач, който не е назван, също е добре, се споделя в публично известие на тима на Мовистар. Испанските медии оповестяват, че водачът на автомобила, който е и провинен за случая, е избягал от местопроизшествието.

Валверде без подозрение е един от най-хубавите колоездачи на своето потомство с помощта на уменията си да се състезава както в триседмични огромни турове, само че също по този начин и в еднодневни типичен надпревари.

Той завоюва Световното състезание на шосе през 2018-а година, както и Вуелтата (Обиколката на Испания) през 2019-а година, а и редица по-ниски като категория на трудност надпревари.

Валверде изясни, че сезон 2022 ще бъде финален в кариерата му, само че не взе участие в почналата през вчерашния ден Обиколка на Франция.
 Роглич ще се опита да спре Погачар
Роглич ще се опита да спре Погачар

Започва Тура
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР