Испанският гранд Реал Мадрид иска да привлече в състава си

...
Испанският гранд Реал Мадрид иска да привлече в състава си
Коментари Харесай

В Реал Мадрид искат да вземат френски национал от Байерн

Испанският гранд Реал Мадрид желае да притегли в състава си френския национал Кингсли Коман от Байерн Мюнхен, оповестява авторитетното немско издание " Билд ". Ръководството на европейския клубен първенец от много време следи Коман и обмисля да насочи предложение за него през идващото лято. Карло Анчелоти се нуждае от свежи попълнения в предни позиции, защото Карим Бензема все по-често страда от контузии и това съществено лимитира офанзивната нощ на отбора. 

Gерманците не са склонни да се разделят с 26-годишното крило, Байерн въпреки всичко може да се съгласи да продаде играча, само че единствено при доста съществено финансово предложение от страна на Реал. Коман записа 3 гола и 5 асистенции в 19 мача на баварците през този сезон. Юношата на Пари Сен Жермен има настоящ контракт с Байерн до лятото на 2027 година.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР