Испанският град Гуадалахара заменя Валядолид и ще бъде домакин на

...
Испанският град Гуадалахара заменя Валядолид и ще бъде домакин на
Коментари Харесай

Нов домакин на Европейското по художествена гимнастика

Испанският град Гуадалахара заменя Валядолид и ще бъде хазаин на Европейското състезание по художествена гимнастика от 1 до 3 юни тази година.

Първоначално Валядолид трябваше да провежда шампионата, само че домакините се сблъскаха с компликации във връзка с залата, в която да бъдат сложени подготвителните килими. Затова те желаеха от испанската федерация да промени мястото на семейството.

Испанската централа предложи Гуадалахара, където има задоволително място и опит с осъществяване на надпревари от Световната купа. Датите на Европейското състезание остават непроменени.

Промяната беше утвърдена от Техническия комитет по художествена гимнастика към Европейския съюз по гимнастика с президент българката Мария Петрова.

От четвъртък до събота новите управителни органи на UEG се събраха на първо съвещание за годината в седалището на съюза в Лозана.

В началото на декември на Конгреса в Хърватия Фарид Гарибов от Азербайджан беше определен за нов президент на Европейския съюз по гимнастика, а Мария Петрова - за президент на Търговска колегия по художествена гимнастика.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР