Испанският футболист на Милан Сусо, който в момента играе като

...
Испанският футболист на Милан Сусо, който в момента играе като
Коментари Харесай

Сусо обяви какво иска след края на сезона

Испанският футболист на Милан Сусо, който сега играе като преотстъпен на Севиля съобщи пред радио „ Марка “, че желае да остане в Андалусия. Ако испанският отбор доближи до четворката и по този метод си завоюва място в Шампионската лига, то клаузата му за откупуване автоматизирано ще се задейства.

Сусо е все по-далеч от Милан. Физически сега е по този начин, само че също и душевен, откакто изрази желанието си да остане в Севиля.

„ Ако се класираме за Шампионската лига сигурно ще остана, само че даже и да не успее съществуват разнообразни разновидности да остана. Живея доста покрай фамилията си и от персонална позиция не бих бил по-щастлив. Клубовете може да имат проблем от икономическа позиция, само че за мен намирането на съглашение няма да е проблем “, съобщи Сусо.

В момента Севиля се намира на третата позиция в Ла Лига. Испанецът се радва, че още веднъж работи с Хулен Лопатеги.

„ Той постоянно е залагал на мен. Още на 16-годишна възраст ме повика в младежкия народен тим. Винаги ми е показвал доверието си към мен и аз се отмъщавам. Щом разбрах, че ще работя с него незабавно одобриха прехвърлянето “, съобщи испанецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР