Испанският фотограф Даниел Лопес засне удивителни кадри на Луната, от

...
Испанският фотограф Даниел Лопес засне удивителни кадри на Луната, от
Коментари Харесай

Небето пада! Фотограф засне удивителни кадри на Луната

Испанският фотограф Даниел Лопес снима удивителни фрагменти на Луната, от които феновете биха си помислили, че всеки миг Земята ще бъде премазана от естествения си сателит.

Спиращото дъха видео, което по едно и също време може да ви вцепени от смут и да ви удиви, е снимано от фотографа Даниел Лопес.

Кадрите демонстрират чудовищно голямата майска луна, която като че ли е надвиснала над вулкана Тейде на Канарските острови и всеки миг ще се стовари върху Земята.

"Това, което наподобява като че ли се спуска надолу, с цел да ни смаже, е просто Луната, която се намира в далечината ", твърдят от НАСА, откакто видеото бе оповестено в YouTube.

Заснет в утрото на 30 май в Тенерифе, клипът наподобява като интернет заблуда, основана да шокира всеки, който я види.

Естественият сателит на Земята заема съвсем цялото небе и не е за поверие, че той може да наподобява толкоз голям, погледнат от планетата ни. Ето за какво доста консуматори в интернет обявиха изрично, че това е ловък видеомонтаж.

Лопес обаче твърди, че фрагментите са изцяло достоверни и с подготвеност споделя тайната на своите фотоси.

От НАСА също удостоверяват, че фрагментите са 100 % същински и не са пипани с стратегия за обработка на фотоси. "Луна наподобява толкоз огромна, тъй като е снимана с телескопична леща, а хората на фотографията са на 16 километра от обектива. "

Професионалният фотограф изяснява, че е снимал тази сцена от надалеч, употребявайки камера с мощно нарастване. Благодарение на това, че Луната в този миг се оказала против вулкана, се основала такава странна оптична заблуда като че ли естественият сателит се е доближил до нашата планета на пагубно рисково разстояние и по-късно ще падне върху хората.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР