Испанският автомобилен производител SEAT обяви, че компанията е придобила компанията за споделена

...
Испанският автомобилен производител SEAT
обяви, че компанията е придобила
компанията за споделена
Коментари Харесай

SEAT навлиза в бизнеса със споделените автомобили

Испанският авто производител SEAT обяви, че компанията е придобила компанията за споделена приложимост на автомобили Respiro, която дава опция на потребителите да употребяват коли на почасов принцип, заплащайки единствено за времето на тяхната употреба.

От SEAT разясняват, че все още, стартъп компанията Respiro действа единствено на територията на Мадрид, само че след придобиването й, активността й ще бъде разширена и в други градове в Испания. Придобиването на Respiro е първото в историята на испанската марка закупуване на друга компания.

“Respiro е план, основан на бизнес модел с потенциал за компанията и той ни дава възможност да продължим напредъка си в процеса на намирането и създаването на решения за бъдеща подвижност, които са устойчиви и ефикасни ”, разяснява Лука де Мео, президент на SEAT. “Това придобиване е първата крачка в нашето решение за покупката и присъединяване в бъдещи планове, които ние считаме, че ще бъдат определящи за бизнеса през следващите години ”.

Respiro действа от 2016 година, като към момента има 15 000 дейни консуматори, които могат да се възползват от автомобилен парк от 200 автомобила, в който попадат както компактни модели, така и пътнически превозвачи и лекотоварни коли. От SEAT разясняват, че поетапно, транспортните средства ще бъдат заменени с модели на марката, използващи природен газ.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР